miercuri, 28 octombrie 2015

TTIP: Vocea României

Cu o întârziere provocată de cauze obiective, prezentăm imagini preluate de pe site-ul favorabil Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) http://www.ttip-romania.ro/ al europarlamentarului PSD Sorin Moisă, de la evenimentul "TTIP: Romania's Voice" care a avut loc vineri, 16 octombrie 2015, la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, cu participarea comisarului european pentru comerţ, Cecilia Malmstrom, a negociatorului şef al Uniunii Europene pentru TTIP, Igancio Garcia Bercero, şi a ambasadorului Statelor Unite ale Americii la Uniunea Europeană, Anthony Luzzato Gardner.

Organizatorul evenimentului, domnul Sorin Moisă, a intenţionat iniţial să nu faciliteze participarea reprezentanţilor Coaliţiei Stop TTIP România la acest eveniment. Ideea noastră de a apela prin poşta electronică la cabinetului doamnei Cecilia Malmstrom a produs însă rezultate, astfel că prezenţa noastră nu a mai putut fi împiedicată. Prin urmare, vocile şi întrebările noastre s-au făcut auzite.

Spre seară, în exteriorul evenimentului, colegi din societatea civilă şi, în primul rând, de la Comunitatea Uniţi Salvăm, au susţinut în faţa hotelului un frumos flashmob muzical.

România are o voce, dar aceasta nu mai este doar cea a politicienilor obedienţi.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu